Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është asidenti


Çka është asidenti

Asidenti – është e kundërta e polisedentit, radhitja dhe emërtimi i gjërave dhe i kuptimeve i fjalëve në varg a fjali pa përdorur fare lidhësen. P.sh.

Nga veriu nga lindja


qka eshte asidenti, qeshte asidenti, ceshte asidenti,figurat letrare
loading...

Çka është asidenti

Asidenti – është e kundërta e polisedentit, radhitja dhe emërtimi i gjërave dhe i kuptimeve i fjalëve në varg a fjali pa përdorur fare lidhësen. P.sh.

Nga veriu nga lindja


qka eshte asidenti, qeshte asidenti, ceshte asidenti,figurat letrare
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat