Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ç'është njoftimi

Ç'është njoftimi

Njoftimi është kumtim a lajm i shkurtër dhe i thjeshtë që përmban një informacion të qartë.

Në të mund të jepen të dhëna të hollësishme për diçka që mund të jetë iinteresuar dëgjuesi.

Të dhënat në njoftim duhet të jenë zakonisht burimore. Mund të jepennjoftimet të ndryshme, si:
Njoftime për ngjarje që kanë ndodhur dhe
Njoftime për ngjarje që priten të ndodhin.

Të parat mund të jenë më të përpikta dhe përmbajnë më shumë detaje se të
dytat. Për nga përmbajtja janë të llojllojshme varësisht nga sfera që u përkasin.

P.sh.:
Njoftim për ekskursion.
Njoftim për zgjatjen e pushimit gjatë një feste shtetërore.
Noftim për pjesëmarrje në gara sportive etj.

qka eshte njoftimi, cka eshte njoftimi, njoftimi shqip, qka jane njoftimet, cfare jane njoftimet, njoftimi ne shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat