Skip to main content

Earn Money by shrink

First click  here


After that click Join now:
1. write name user
           2. email adress
         3. repeat email adress
          4. Pasword
         
5. Repeat Pasword
         6. Chose  account type: Link shrinker

Click  I agree

and click Submit

fito para online,fito leke online,fito para online,fitoni leke online,fito leke,fito para,make money,make money online,kosovo money,make money on kosovo,kosovo albanian,get money,make money,money making


Step 1:
Go to www.savevid.com. This will let you download any video on the internet. Whats great about this? Well, you can re-upload them to YouTube to get views. Some of the viewers will go to your description and find your adfly links that you're recommending.

So save a new, but good video. Don't pick a video with 5 million views. Try picking out good videos with less than 500 views. This is because it is possible for your video to become more popular than the original, making your video not suspected of copyright. I like to pick COD: Black Ops videos. Ones that are very original, and new, from people that won't get recognized.

At first, you may want to release your own content. This way you get subs and views and become more popular, so that you ensure your copied video will be considered the original, because the original user is too unpopular to make his vid popular.

Step 2:
Now that you've set up your video, you need a description. Give a brief description of what the video is about, and then say something like "Want Black Op's hacks? Go here [adfly link]". Make this one creative, and put more than one. The links that you're sending your users to will be just regular websites. EX: nextgenupdate.com (For Black ops).

You also need attractive titles, so exaggerative a little, but be truthful. Also make as many relevant tags as possible. Then add as many extra tags as you can for the bottom of your description. These tips will helpl you manipulate the search results.

Step 3:
Use www.enhanceviews.net. Go to it and check it out. It's self explanatory. Use it for views, likes, subs, etc. This will make all your videos popular. Try not to get banned, though. Make sure you don't enhance your views until your video has at least 500. That way your vid won't be froze. This step is just making your videos popular. Make sure you copy a lot of videos. The more you copy and work at, the more money you will make.

Step 4:
Sit back and watch your profits grow. No, you won't be getting $10 per day, but for adfly, it's a decent profit. Make sure you watch your videos. Make sure there are no bad comments that might discourage your subs and views. Get as many subs as you can. Make sure your videos have real content. Like cool glitches or amazing stunts in games or something. Make it good, but like I said, don't copy super popular vids.
loading...

Lexo edhe:

Postimet e fundit


Popular posts from this blog

Vjershe per 28 nentorin nga Suhejla Topojani - Kaçanik

28 Nëntori

Shumë zemra rënkonin
Shumë lotë pikonin
Shumë fëmijë u vranë
Vetëm se ishin shqiptarë.

Tani erdhi paqja
Tani erdhi liria
Gëzohemi të gjithë
Se erdhi Pavarësia.

Mirë se erdhe Pavarësi
Mirë se erdhe 28 Nëntor
Jemi të gëzuar të gjithë
Të bashkuar e unik

Vjershe apo poezi nga Suhejla Topojani - Kaçanik


vjersha per 28 nentorin,28 nentori vjersha shqip,vjersha dhe poezi per 28 nentorin,28 nentori poezi shqip,vjersha te bukura per 28 nentorin,pavaresine e Shqiperise,shqipnise,

Ese per 8 marsin diten e nenes

Nje dite qe mbart respekt,dashuri te pafund,per ato qe na dhane jete nga jeta e tyre.Per ato qe naten e bene dite dhe na mekuan me qumesht nga gjiri i tyre. Per ato qe gjenden prane sado larg qe te jemi ,sa here zemrat tona deshperohen,sa here shpirtrat tane renkojne. Per ate krijese te Zotit,mbushur me kaq dashuri,me kaq miresi.Ndaj sot ne kete dite te shenuar po mbeshtes koken dhe mendimet e mija ne prehrin e nenes sime,ne prehrin e nenave tuaja,ne ate preher ku loti thahet si me magji,dhe brengat dhe trishtimet largohen. Aty ku paste diell, drite, paqe, lumturi, qofshin ngahera nenat tona. Gezuar festen e 8 Marsit per te gjitha nenat e botes,per ato me te dhemshurat,me te mirat, me te shtrenjtat. Dera e urimeve eshte e hapur, se ne shpirtin e nje nene nuk ka nevoje te trokasesh.

Burimi: http://www.mesoshqip.org/2013/02/ese-per-8-marsin-diten-e-nenes.html#ixzz4295n81u9
ese per 7-8 marsin ese per 7 dhe 8 marsin ese per 7dhe8 marsin poezi per nenen per 8 mars poezi per 7…

Macja në ëndërr

Macja paraqet botën e brendshme të njeriut në veçanti botën e pavetëdijshme.Pikërisht nëpër mes kësaj ëndrres mund ta rinjohësh botën tënde të brendshme,veset,instinktin dhe dilemat e saja konfliktuoze.Aty paraqiten vetite e tua të fshehta që tregohen mjaft agresive dhe të ngatshëme për të sulmuar.  Macja ne enderr simbolizon një frymë të pavarur, seksualitetin femëror, krijimtarisë,fuqine,shoqerine,misteriozen,te panjohuren etj
Macja mund te perfaqesoje deshiren dhe nevojen per me shume shoqeri intime.
Macja mund të tregojnë se dikush është duke u mashtrues ose të pabesë ndaj teje.
Nese macja eshte agresive, atëherë kjo tregon se keni probleme me aspektin femëror të vetes.Endrra mund te jete metafore se dikush eshte i lig me ju dhe me qellim te keq ndaj jush.Në qoftë se keni frikë nga macja në ëndërr tuaj, atëherë kjo tregon se ju jeni të frikësuar nga aspekti femeror i vetes.Një mace pa bisht,atëherë kjo nënkupton një humbje e pavarësisë dhe mungese e autonomisë.Nese macja …
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more